Az Awakening (itthon Eszmélés alcímmel boltokba kerülő) expanzióra még pár napot várni kell, azonban a bennfentes tesztelők már egy ideje Amaranthine zöldellő mezőit járják, abban a tudatban, hogy kalandjuk biztosan folytatódni fog jövő februárban. Úgy néz ki tudjuk, hogy mikor számíthatunk a következő, teljes értékű Dragon Age-re.

Az Awakening dobozában egy apró rajz található, mely egy szálló sárkányt ábrázol, a bestia felett pedig egy 2011. február elsejei dátum foglalja a helyet, természetesen stílusosan, vérrel kikenve. A poén az egészben az, hogy ez az információ még igaz is lehet, ugyanis az EA tervei közt szerepel egy Dragon Age játék, mely a vállalat negyedik pénzügyi negyedévi listájába ékelődik be.

Tehát úgy néz ki, hogy még a jövő esztendő elején folytathatjuk hadjáratunkat az éjfattyak ellen, a BioWare elmondása szerint hihetetlenül stílusos és gyönyörű vizuális körítéssel, ezzel javítva a játék egyik nagyobb hibáján, a kopottas grafikán. Reméljük bölcsen használják fel a BioWare szakemberei ezt a kevéske időt.

(A képek az Awakening kiegészítőből származnak.)