Alig pár napja, hogy a Jaws of Hakkon kiegészítő minden platformra megjelent a BioWare alkotásához, Mike Laidlaw egy a Twitteren zajló beszélgetés során erősítette meg, hogy a rajongók számíthatnak még a történetet továbbfűző DLC-kre.

„Az utóbbi három nap egy furcsa, izgalmi állapotban telt, ami függőséget képes okozni a játékfejlesztők számára. Egyfajta sürgetettség, amikor kerek egésszé formálódnak a dolgok.” – írta egy üzenetben a szakember, mire az egyik követője rákérdezett, hogy min dolgozik ilyen lázas ihletettséggel.

„Nem végeztünk még a Dragon Age: Inquisition történetével.” – szólt a rövid és tömör válasz. Hogy miről szól majd a következő küldetés-csomag, azt már nem kötötte a kíváncsiskodók orrára Laidlaw, azt azonban elárulta, hogy a Hero of Ferelden ház tagjai nem térnek vissza, mert nem működnének jól NPC-ként a játékban.

A BioWare igyekezete, hogy folyamatosan frissen tartsa a Dragon Age: Inquisitiont, megsüvegelendő tett, hiszen közben gőzerővel dolgoznak a Mass Effect következő epizódján is.