A PAX Easten több új információ is napvilágot látott az ősszel megjelenő Dragon Age: Inquisitionnel kapcsolatban. A sorozat harmadik része nagy hangsúlyt fektet a karakterek közötti érzelmi kapcsolatokra, azaz tele lesz románccal, legalábbis akkor, ha mi, játékosok úgy akarjuk. Míg viszont a korábbi Dragon Age-ekben csak egyszerű romantikus kapcsolatokat alakíthattunk ki (azaz vagy jártunk valakivel, vagy nem), addig a Dragon Age: Inquisitionben akár szerelmi háromszögeket is összehozhatunk, beleszerethetünk riválisainkba, vagy hülyét csinálhatunk a barátainkból.

Persze aki szeretne egyenes maradni, udvarolhat, csajozhat és pasizhat, a potenciális romantikus partnerek száma pedig elég magas lesz ahhoz, hogy végigjátszásonként más-más párunk legyen, akár évekig. Eddig persze csak két szereplőt erősítettek meg: Cullent és Cassandra Pentaghastet, akit a Dragon Age 2-ből már ismerhetnek a rajongók. Összesen kilenc társunk lesz a Dragon Age: Inquisitionben, de róluk egyelőre nem sokat tudni.

A Dragon Age: Inquisition PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re fog megjelenni, valamikor 2014 őszén. Pontos dátum még nincs, de azt tudjuk, hogy a grafika lélegzetelállító lesz. Vajon milyen gép kell majd ahhoz, hogy Orlézia csodás tájai megmozduljanak a képernyőn?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!