Dwayne Johnson: a Doom bukás voltBár a korszakalkotó sci-fi shooter alapján készült játékadaptáció nem volt minden idők leggázosabb celluloid mocska (akkor már inkább a Mortal Kombat: Annihilation), de Dwayne Johnson egy nemrég az MTV Newsnak leadott interjújában elismerte, hogy a sikerestől igen-igen messze járt.

„A Doom egy fantasztikus, fan-tasz-ti-kus siker volt barátom!” mondta Dwayne Johnson az interjúban, amelyet az MTV News riporterének adott, miközben kocsiban ültek. Persze a Rock csak poénkodott: a fenyegető ujjal tett kijelentés után mindketten fulladoztak a röhögéstől. „Az a nagy igazság, hogy mi is példaként szolgáltunk a játékadaptációk bukásához, mint előttünk oly sokan mások.” – ismerte el teljesen őszintén Dwayne.

„Az volt a célunk a Doommal, hogy ne csak a rajongóknak próbáljunk a kedvére tenni, hanem talán az is, hogy a sci-fi vagy thriller műfajt is forradalmasítsuk. Hát ez bizony nem jött össze. Ebben jelentősen közrejátszott a forgatókönyv is.”

Legalább őszinte a csávó… Alant a szóban forgó MTV-interjút láthatjátok, videó formájában, illetve a Doom-film egyetlen jó „jelenetét”... „Semper Fi! Motherfucker!” -- Dwayne szerintem azóta így megy be minden ajtón...