• Cáfolta a Techland, hogy gondok lennének a Dying Light 2 fejlesztésével
  • Szerintük a játék egyáltalán nem vesztette el az identitását
  • Valamint Chris Avellone is nagyon szeret a Techland csapatával dolgozni

Pár hete egy lengyel cikk igen súlyos állításokat fogalmazott meg az elvileg még idén megjelenő Dying Light 2 kapcsán. Az írás szerint a Techland legújabb játéka az úgynevezett fejlesztői pokolban kötött ki végül, Chris Avellone és a stúdió vezetése folyamatos kreatív konfliktusban állnak, maga a projekt pedig egész egyszerűen elvesztette minden identitását a folyamatos változtatgatások miatt.

A Techland természetesen már akkor is tagadta ezeket a pletykákat, most pedig egy teljes interjút is szentelt a kérdés kivesézésének. Ebben az interjúban a stúdió senior PR menedzsere, Ola Sondej, kifejtette, hogy a Dying Light 2 lényege és így identitása a fejlesztés megkezdése óta nem változott, valamint arra is felhívta mindenki figyelmét, hogy Chris Avellone maga nyilatkozta azt, hogy szeret a Techland embereivel dolgozni, ráadásul közte és a játék kreatív igazgatója között sosincs semmilyen konfliktus, mikor a sztoriról egyeztetnek.

Mindehhez Tymon Smektala, a Dying Light 2 vezető designere, annyit tett hozzá, hogy a fejlesztés már a végső stádiumban jár, az idei megjelenést azonban nem erősítette meg, mondván, nem akarja elrontani a rajongók meglepetését.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!