A Dying Light nem mai darab, elmúlt három éves, de már a kiegészítője, a The Following is kétéves darab, így nem csoda, ha valaki már félretette a polcon és újabb játék után nézett. Most azonban újra érdemes elővenni, hiszen befutott egy frissítés, ami több újdonságot ad hozzá a zombis programhoz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A fő attrakció természetesen az új játékmód, a Prison Heist. Ennek középpontjában az új helyszínen, a Prison Islanden található börtön áll, aminek fegyvertárába egyedül vagy másokkal kooperálva kell minél gyorsabban betörnünk, hogy szert tegyünk az értékes jutalmakra. Értelemszerűen minél gyorsabbak vagyunk, annál jobb dolgokra tehetjük rá a kezünket.

Új ellenfélként került be a játékba Sgt. Deathrow. Az Old Townban portyázó „őrmester” egy Demolisher mutáns, ám nagyobb és erősebb, mint bármelyik eddig megismert társa. Viszont ha sikerül végleg a pokolra küldeni, akkor sokkal több tapasztalati pontot ad, mint szelídebb kollégái.

Emellett egy új eseményben is részt vehetünk. Az április 3-án induló Harran Egg Hunt a húsvét szellemében készült, azaz egy zombinyúltól kell tojásokat szereznünk. Egyénileg 25 darab után feloldhatunk egy új hacukát, a Cuck-a-Doodle-Do Eastert, plusz a részvételért egy gold tier fegyver tervrajza is jár. És ha a közösségnek sikerül 1 milliót összegyűjtenie, akkor minden résztvevő nyer egy gold tier fegyvert.