Erdei "Madár" Zsolt neve ismerős lehet azoknak, akik érdeklődtek a profi magyar boksz iránt a '90-es évek végén és a 2000-s évek elején. Az egykori világbajnok ezúttal VR headsetet húzott, hogy 46 évesen megmérkőzzön a virtuális valóságban. Ellenfele hasonlóan otthonosan mozog az ökölvívásban, sőt előnyei is van a digitális sportokban. Az adásból kiderül, hogy végül melyik bokszolóért tombolt a közönség, kinek sikerült padlóra küldeni a másikat.

20140309erdei-zsolt-boksz-cimvedes-merkozes.jpg

Madáron kívül megszólal a műsorban Juhász Roland, az egykori magyar válogatott futballista, aki a FIFA-ban találta meg a boldogságát. A különleges tematikájú Csisztu Sport Castot a FEM3 csatornán követhetitek november 15-én 9:30-tól. Ha nincs lehetőségetek a TV-ben nézni a premiert, akkor vasárnap 10:00-tól a Csisztu Channel YouTube csatornán 10:00-tól szintén eléritek a műsort.

Szeretnél többet megtudni az e-sportok és klasszikus sportok kapcsolatáról? Akkor kapcsolj a Csisztu Sport Castre vasárnap és hallgasd meg a vendégek véleményét a fontos és aktuális témáról. A műsorban vendégként szerepel Biró Balázs, a Magyar E-sport Szövetség elnöke is, amely szövetség a Csisztu Sport Cast együttműködő partnere.