A Microsoft jobbról, a Sony pedig balról bombázott minket nagyobbnál nagyobb hírekkel; egy ilyen helyzetben ember legyen a talpán, akik figyelemmel tudja követni az E3 eseményeit. Egyáltalán nem meglepő, sőt már-már törvényszerű, hogy valami elkerüli a figyelmet, főleg akkor, ha a prezentáció nincs fent rögtön az interneten.

Így járt a Pro Evolution Soccer-sorozat új része is, melynek ugyan egy komoly bemutatót tartott a Konami, de a forgatagban kissé elveszett a játék -- egészen mostanáig, hiszen végre az internetre is felkerültek a matériák. Az egyik egy pofás kedvcsináló videó, ami közvetlen közelről hivatott bemutatni a játék motorjának szépségét, a másik pedig egy hagyományos, de bizonyos szempontból érdekesebb játékmenet-felvétel, ami már a tényleges terméket tárja a szemünk elé.

A PES 2014, ahogy minden, éves rendszerességgel érkező sportjáték, újfent javított játékmenetet, részletesebb karaktereket és jobb fizikát ígér. A Konami új algoritmusokat írt a futballisták mozgásának minél hitelesebb modellezéséhez, az ehhez szükséges támpontokat pedig valósi adatokból gyűjtötték be, mindeközben pedig arról sem feledkeztek meg, hogy a küzdelmeink helyszínéül szolgáló arénák, s azok gladiátorai a valósághoz teljesen közeliek legyenek.

PES 2014 -- Megjelenés: 2013 -- Gépigény: nem ismert