Bizonyára már veletek is előfordult, hogy elterveztetek egy co-op partyt, de kiderült, hogy a másik félnek nincs meg a játék. Nos, ez nem lesz probléma a Far Cry 4 esetében, amiben akkor is csatlakozhatunk haverunk kampányához, ha mi magunk nem vettük meg a játékot.

Ez úgy lehetséges, hogy a Ubisoft ki fog adni egy ingyenes klienst, amit használva be tudunk lépni a kooperatív módban, mindössze csak egy meghívásra van szükségünk. Persze a kliens baromi nagy lesz, hiszen tartalmaznia kell minden olyan elemet, ami a teljes verzióban is megtalálható, de legalább ingyen van. Fontos tudni: mindez csak azoknak szól, akik PS4 konzolon játszanak!

A Far Cry 4 kooperatív módja egyébként keményebb kihívás lesz, mint a szólista lövöldözés, a fejlesztők ugyanis nagyobb kihívást szerettek volna, ha már ketten játszunk. Az még nem derült ki, hogy pontosan mi változik, ha többedmagunkkal kalandozunk Kyratban, hiszen több opció is hangolható, a mesterséges intelligenciától egészen a bekapott sebzés nagyságáig.