• Felbukkant a Bully 2: Kevin's Back Jack cím
  • A GameInformer listázta, míg le nem vették
  • Állítólag PS4-re jön ősszel
  • Lesz kooperatív mód

Időről időre feltűnik a horizonton a GTA Jr.-nak is tekinthető Bully folytatása, amelyet még 2006-ban adott ki a Rockstar, eredetileg PS2-re, de az évek során minden platformra befutott, tavaly például Androidra és iOS-re vált elérhetővé. A játékban egy iskolás srácot alakíthatunk, akit anyja és mostohaapja betuszkolt egy elit oskolába. Feladatunk az, hogy változatos eszközökkel megnehezítsük a minket kiokosítani próbáló tanárok és a minket cseszegető diákok életét, istápoljuk barátainkat, és persze mindezek mellett azért ne bukjunk ki, mindezt egy egyre jobban kibontakozó játszótéren.

Legutóbb a Bully 2-ről 2013-ban hallottunk, most viszont újra megjelent a látóhatáron, méghozzá a GameInformer adatlapjai között. A Bully 2: Kevin's Back Jack címre hallgató játékról egész konkrét információi voltak a magazinnak: PS4-re jön, akár ketten is játszhatjuk kooperatív módban és ősszel jelenik meg. Hogy igaz-e mindez, azt nem tudni, de a GameInformer azért nem szokott hantázni, ráadásul beszédes, hogy pánikszerűen eltűntették az adatlapot.

bully-2-rumor.jpg

Ha viszont igaz, hogy jön ősszel a Bully 2: Kevin's Back Jack, akkor nagyon valószínű, hogy erről az E3 2017-en a Sony konferenciáján hallani fogunk.