Aysha Tyler nincs, helyette van Yves Guillemot, ő vezeti a konferenciát, ami pontosan 11 órakor elkezdődik, és bejelent egy Ubisoft-Nintendo crossover programot, a Mario&Rabbids: Kingdom Battle című játékot. Több, mint három éve dolgoznak rajta, egy taktikai kalandjáték, ami Nintendo Switch-re jelenik meg. Játékmenetet mutatnak, a harc fontos része lesz a címnek, a környezet rombolható, ugyanakkor a játék kifejezetten ajánlható gyerekeknek is. Ahogy halad előre a játék, úgy nyílnak meg a lehetőségek, karakterek, fegyverek, stb.

 

Assassin's Creed Origins van soron, a játék rendezője beszél arról, hogy eddig milyen részek jelentek meg a sorozatban. Az egyiptomi helyszín kihívást jelentett a fejlesztőknek. Rövid cinematicot mutatnak, az ókori hangulatot tökéletesen átadja.

 

The Crew 2 - látványos a trailer, már nemcsak autókkal és motorokkal lehet nyomulni, hanem hajókkal és repülőkkel is. Már fel lehet iratkozni a bétára.

 

South Park: The Fractured but Whole. Semmi különös, hozza az ismert hangulatot.

Transference, megjelenés 2018 tavasza.

 

Skull & Bones - új kalózos játék az Ubisoft Singapore-tól. Szóló és kooperatív kampány, 5vs5 PVP játékmód, cinematic és játékmenet videót is kapunk, ez bizony nem könnyed Sea of Thieves stílus, hanem a kőkemény kalózlét. Megjelenés: 2018 ősze.

A Just Dance 2018 sem maradhatott ki a repertoárból. Megjelenés ősszel, konzolokon, régieken és újakon.

South Park: Phone Destroyer. A South Park mobiltelefonokra költözik!

 

Starlink: Battle for Atlas (Ubisoft Toronto). A cél az, hogy visszahozza a 80-as évek sci-fijeinek világát azoknak, akik akkor voltak fiatalok. Személyre szabható űrhajók, egy világ felfedezése, harcok, titkok megfejtése, konzolokon.

 

A Steep első kiegészítője decemberben érkezik, témája a 2018-as téli olimpia, illetve az oda vezető út.

Far Cry 5! Játékmenetet mutatnak.

Beyond Goof & Evil 2! A történet az első rész előtt játszódik, Jade még sehol nincs, de a környezet ismerős. Bár egy kicsit csalódást okozott Jade hiánya, így is érdekesnek néz ki.

 

 

Eddig az Ubisoft konferenciája volt a legjobb, éjszaka jön a Sony, majd meglátjuk, mit hoznak ők. Reméljük, lesz Detroit: Become Human és The Last of Us Part II is. Maradjatok velünk!

Nektek hogyan tetszett a műsor?