Már mindannyian tűkön ülve várjuk a vészesen közelgő E3-at, mely egy kifejezetten izgalmas, eseménydús show-nak ígérkezik. Mit tud letenni az asztalra a Microsoft a csalódást jelentő első bemutató után? Vajon a PlayStation 4 mennyibe kerül majd, és hogyan néz ki? Milyen új játékokat fognak bejelenteni a cégek? Ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódtak meg bennünk a találkozóval kapcsolatban, a várakozást pedig csak fokozza a DICE csapata, akik meglepetéseket ígérnek.

„Kevesebb mint egy hét múlva indul az E3, s már keményen dolgozunk azon, hogy bemutassuk az új játékainkat. Kiváló fejlesztőcsapatunk természetesen a Battlefield 4-en dolgozik, de meglepetésekkel is készülünk.”  -- mondta Karl-Magnus Troedsson, a DICE alelnöke.

Nagy valószínűséggel a régóta várt, s mostanában egyre többször feltűnő (először, másodszor, harmadszor) Mirror's Edge 2-ről van szó (a videó háttérben látható is egy piros Mirror's Edge táska), de nem ez lesz az egyetlen bejelentésük, elvégre többes számban emlegette Troedsson azokat a bizonyos meglepetéseket.

Mirror's Edge 2 -- Megjelenés: ismeretlen -- Gépigény: ismeretlen