Úgy tűnik, tényleg formálódik valami a DICE háza táján. Pár napja az olasz és a német Amazon adatbázisában feltűnt a Mirror’s Edge 2, még az Xbox One logóval ellátott dobozkép is ott virított -- persze ez utóbbi nyilván csak illusztráció volt a részükről. Aztán gyorsabban törölték az oldalakat, mint ahogy a Millennium Falcon megteszi a Kessel-futamot, de a pletykaáradatot így sem lehetett megállítani.

Újabb morzsa a Mirror's Edge 2 felé vezető úton

De mit tudhat az Amazon a készülő játékokról? -- hangzott a szkeptikus kérdés, teljesen jogosan. Nemrég azonban az Electronic Arts Help Centerében is feltűnt a cím, ami azért már jóval több bizakodásra ad okot, pláne, hogy onnét szintén hipersebességgel tüntették el az oldalt. Vagy soha nem is létezett? (Csak hogy megmaradjunk az egészséges szkepticizmusnál.)

Újabb morzsa a Mirror's Edge 2 felé vezető úton

Reménykedni van okunk, hiszen tavaly az EA Labels elnöke biztosított minket a folytatás elkészítéséről, sőt, novemberben Ben Cousins, a svéd ngmoco vezetője egy Twitter-bejegyzésben azt állította, hogy az iparban nyílt titok a Mirror’s Edge 2 fejlesztése. Ha ehhez hozzávesszük, hogy ez a játék szinte kiállt az Xbox One új Kinectje után, még tovább nőhet a bizodalmunk.

Mirror’s Edge 2 -- Megjelenés: nem ismert -- Gépigény: nem ismert