• Titokzatos újragondolás készül a Bluepoint Gamesnél
  • Még a Shadow of the Colossusnál is büszkébbek a projektre

Azt egy ideje már tudjuk, hogy a Bluepoint Games - akik legutóbb a Shadow of the Colossus PS4-es remake-jét szállították nekünk - egy PS5-exkluzív játékon dolgozik, mint ahogy azt is, hogy ez egy újragondolás lesz, amely túlmutat majd egy egyszerű remake-en. A stúdió feje, Marco Trush most elárulta, hogy a csapat történetének eddigi legnagyobb teljesítménye lesz az új projekt, így tényleg valami komolyra készülhetünk.

eddigi-legnagyobb-dobasukra-keszulnek-a-shadow-of-the-colossus-remake-keszitoi.jpg

"Először elkészítettük a Shadow of the Colossus remastered változatát PS3-ra, majd teljesen újraalkottuk PS4-re. Ez az egyetlen játék, amihez kétszer is hozzányúltunk, és eddig ez volt a legnagyobb teljesítményünk, így egyértelmű, hogy ez a személyes kedvencünk. Ugyanakkor nem kérdés, hogy a mostani projektünk lesz az a teljesítmény, amire a leginkább büszkék lehetünk majd" - mondta Trush a SegmentNextnek adott interjújában.

Ennyiből nyilván nehéz találgatni, ugyanakkor számos pletyka szól már arról, hogy a titokzatos játék valójában egy Demon's Souls remake lehet. A csapat közben öntött egy kis olajat még a tűzre, de az inkább tűnt trollkodásnak, mint valódi teasernek, hiszen utalások garmadája olvasható az üzenetben, a Souls-szériát elindító játék visszatérése azonban tényleg óriási dobás lenne.