• Egy újragondolás készül a Bluepoint Games-nél
  • Legutóbb a Shadow of the Colossus PS4-es remake-jét készítették

A Bluepoint Games egészen komoly reputációt szerzett az elmúlt egy évtizedben, a főleg remastered kiadásokra és portokra specializálódott amerikai fejlesztőcsapat ugyanis tavaly elismerések egész sorát gyűjtötte be a Shadow of the Colossus PS4-es remake-jével. És hogy min dolgoznak jelenleg? Konkrétumokat egyelőre nem tudni, korábban is csupán annyit mondtak, hogy remake lesz, a stúdió technikai vezére, Peter Dalton azonban most elhintett pár infómorzsát.

titokzatos-ujragondolason-dolgoznak-a-shadow-of-the-colossus-fejlesztoi.jpg

"A Shadow of the Colossust nem remasternek, hanem remake-nem hívtuk a projekt komplexitása miatt. Ami pedig a következő fejlesztésünket illeti, erre újragondolásként hivatkozunk, jelentősen túlmutat ugyanis azon, amit a Shadow of the Colossus esetében elképzelhetőnek tartottunk."

A titokzatos játék tehát jóval több lesz, mint egy egyszerű remake, alighanem tartalmilag is változik majd. De mi lehet az? Sokan a Demon's Soulsra gondolnak, aminél már nagyon régóta érik egy újrakiadás, és a Souls-franchise szülőatyja, Mijazaki Hidetaka sem ellenezné - igaz, ők (mármint a FromSoftware) biztosan nem fogják elkészíteni. Egyelőre azonban marad a találgatás...