Nem is tudom, mikor találkoztam először a Doommal, de az biztos, hogy több mint húsz éve. Valószínűleg az általános iskola számítógépein, elvégre ott ismerkedtem meg olyan klasszikusokkal, mint a Wold 3D vagy a Duke Nukem. De akárhol is játszottam vele először, régen volt, ha nem is pont 25 éve.

Bizony, a Doom is megöregedett, tegnap ünnepelte huszonötödik életévét. Ezalatt az idő alatt nagyjából ugyanaz maradt, örök, ahogy a lenti videó hangoztatja. Oké, volt egy kis kitérés a Doom 3-mal a horror műfaj után, de a 2016-os Doom szépen visszakanyarodott a mész-lősz vonalra.

A Bethesda sem aprózza el a negyedévszázados évforduló megünneplését. Első körben létrehozta a Slayers Clubot. Ha ide regisztrálunk (ha már van Bethesda fiókunk, akkor elég csatlakozni), máris kapunk egy, a jövőre érkező Doom Eternálban felhasználható ingyenes skint, melynek neve: Zombie DOOM Slayer.

A következő egy évben pedig exkluzív tartalmak, jutalmak, események, versenyek és további földi jóságok várják azokat, akik csatlakoznak a Slayers Clubhoz.