• John Romero bejelentette új játékát, mely a Sigil címet kapta
  • Ez lényegében az eredeti Doom szellemi örököse lesz
  • Az eredeti, 1993-as játék tulajdonosai ingyen kapják majd
  • Megjelenés 2019 februárjának a közepén

John Romero állta a szavát, és leleplezte legújabb játékát, mely ígérete szerint a Doom negyedik fejezetének szellemi örököse lesz, és ott folytatja, ahol az eredeti abbahagyta. A Sigil névre keresztelt játék 9 egyjátékos pályával és 9 deatmatch térképpel érkezik majd, és ingyenes megawad formátumban kerül terjesztésre, azonban ahhoz, hogy játszhassunk vele, szükségünk lesz az 1993-as Doom egy regisztrált verziójára is.

sigil-01.png

Továbbá limitált kiadású dobozokat is kapunk a játékhoz, szám szerint kettőt. Az alapkiadás a játékot tartalmazó, floppyra hasonlító USB-n kívül a Buckethead zenéit tartalmazó CD-vel és két matricával érkezik, míg a Beast Box of Sigil a fentieken túl tartalmaz még egy pólót, egy szobrot, mely John Romero karóra tűzött fejét ábrázolja, egy Sigil témájú érmét, valamint egy képet az illusztrátor Christopher Lovelltől. Érdemes lehet megjegyezni, hogy ez utóbbi kiadás dobozás John Romero is aláírja nekünk.

A dobozok előrendelése a mai napon kezdődik és december 24-ig tart, a Sigil megjelenésére 2019 februárjának közepén lehet számítani.

sigil-02.jpg