• Joseph Staten igyekszik összerántani a Halo Infinite projektet
  • Korábban már dolgozott a sorozat első három részén

Hiába tűnt sok ideig betonbiztos nyitócímnek, a negatív visszajelzések miatt a Microsoft és a 343 Industries végül úgy döntött, 2021-re teszi át a Halo Infinite megjelenését. Azóta olyan pletykák érkeztek, melyek szerint ebből akár 2022 is lehet, és még az Xbox One-verziót is törölhetik, a Microsoft azonban nemrég szerencsére cáfolta ezeket a híreszteléseket, ezzel párhuzamosan pedig kiderült az is, hogy új vezetővel bővült a csapat.

egy-halo-veteran-is-segit-a-halo-infinite-befejezeseben.jpg

A szóban forgó illető nem más, mint Joseph Staten, aki korábban már dolgozott a sorozat első három részén, mint az átvezetőkért felelős rendező. Azóta volt már sztori direktor is a Bungie-nál a Destiny kapcsán, 2014 óta pedig a Microsoftnál segített be számos játékba – most a Halo Infinite esetében kell bizonyítania projektvezetői képességeit.

"Ha szereted a Halo történetét, karaktereit és univerzumát, akkor ő mindenképpen egyike a kulcsembereknek, akiknek hálás kell lenned. A Halo Infinite projektvezetőjeként Joseph arra fog fókuszálni, hogy segítse a kampányért felelős csapat meglévő, tehetséges vezetőit, biztosítva, hogy mindenük meglegyen ahhoz, hogy egy király Halo játékot alkothassanak" – áll a kapcsolódó közleményben.