• Állítólag a június PS5 prezentáció során mutatkozott volna be a Final Fantasy 16
  • A forrás szerint a Sony és a Square Enix között van valamiféle exkluzív megállapodás

A júniusi PS5 prezentáció során a Sony több külsős játék kapcsán is jelentett be időleges exkluzivitást, és úgy tűnik, hogy a következő Final Fantasy-játék kapcsán is számíthatunk hasonlóra, egy megbízható forrás ugyanis azt állítja, hogy a Sony és a Square Enix között van valamiféle exkluzív megállapodás az egyelőre még csak pletyka szinten létező Final Fantasy 16 kapcsán.

egy-megbizhato-forras-szerint-ps5-exkluziv-lesz-a-final-fantasy-16-melyet-juniusban-mutattak-volna-be.jpg

A ResetEra fórumán felbukkant Navtra – aki az említett bemutató kapcsán is szállított már később valósnak bizonyuló információkat – azt írja, hogy a Final Fantasy 16 is ott lett volna a bemutatott játékok között a PS5 prezentáción, de ismeretlen okból végül eltolták. Az azonban biztos, hogy vagy időleges, vagy teljes exkluzivitásra érdemes számítani, illetve elmondása szerint a játék megjelenése is közelebb van annál, mint amire a legtöbben számítanának, konkrét dátumot azonban nem írt.

Bárhogyan is van: ezek után komoly esély van arra, hogy a következő PS5 bemutatón a Final Fantasy 16 is ott lesz valamilyen formában.