• Kiderült, ki alakítja Jill Valentine a Resident Evil 3 Remake-ben
  • Egy orosz modellt kért fel a Capcom

A Resident Evil 3 bejelentése nem volt váratlan, hiszen már januárban pletykáltak arról, hogy készül. A főszereplője, Jill Valentine az egyik legikonikusabb női játékkarakter, aki nemcsak a játékosok, de a kritikusok szívét is elnyerte. Az eredeti játék azonban már 20 éve megjelent, így a Capcomnak új lányt kellett találnia, aki megszemélyesíti a korábbi Delta Force és BSAA alapító tagot. A Capcom már a trailerben megmutatta Jill új külsejét, azonban azt nem lehetett tudni, hogy ki viszi el a hátán a játékot, és az összecsapást Nemesissel.

Most azonban lehullt a lepel: egy orosz modell, Sasha Zotova saját Instagram csatornáján árulta el, hogy a Capcom őt kérte fel arra, hogy arcát és hangját adja a legendás karakternek. Így irt oldalán erről: "Kedves barátaim, szeretném bejelenteni, hogy én lettem Jill Valentine a Resident Evil 3 Remake-be. Hatalmas megtiszteltetés ez, hogy együtt dolgozhatok a Capcommal, és egy kult karakter arca, valamint a Resident Evil család tagja lehetek. Köszönöm a rajongók kedvességét és udvariasságát."

sasha-zotova-resident-evil-3-remake.jpg

A fiatal hölgyről nincs fenn sok adat a neten, azt lehet tudni róla, hogy szerepelt az orosz ELLE magazinban és 181 cm magas. Alább láthattok egy képet a modellről és az általa megszemélyesített karakterről. Hogy tetszik? Szerintetek jól döntött a Capcom?

sasha-zotova-jill-valentine-resident-evil-3-remake.jpg