• Tömve van szkriptelt eseményekkel a kampány
  • Ha nem követed őket, instant megöl a játék

A Call of Duty: Modern Warfare 3 meglehetősen fura módon reagál arra, ha eltérsz az előre megadott forgatókönyvtől egy-egy küldetés során. Például egy korai küldetés során, ha egy bázison bekapcsol a riasztó, és nem lopakodva oldod meg a missziót, az azt eredményezi, hogy a játék azonnal megöli a karakteredet. Az alábbi videóban is látható, hogy ha a Deep Cover küldetés során csak egy rossz lépést teszel, és riasztod az ellenséges bázist, nagyon-nagyon rosszul járhatsz, és konkrétan zéró lehetőséged lesz reagálni.

Oké, hasonló dolgok a korábbi részekben is előfordultak. Például az eredeti, 2011-es Modern Warfare 3-ban egyből véget ért az adott misszió, ha a kampányban szövetségesekre lőttél, és ezt egy üzenet kísérte, amely szerint itt az ilyesmit nagyon nem tolerálják. Ennek ellenére az új Modern Warfare 3 azzal lett behirdetve, hogy egy küldetést többféleképpen is meg lehet oldani. Igen ám, de a fenti példa is jól mutatja, hogy ez nem egészen úgy van, mint ahogyan azt a kiadó reklámozta. Ha eltérsz a szkripttől és a saját szakálladra új (alternatív) útvonalakat próbálsz keresni, a játék azonnal megöl.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most a kosárba dobhatsz a Konzolvilágnál!