• Újabb fejlemények a Paradox Interactive ARG-je, a Tender kapcsán
  • Ezúttal egy vezetőségi email "szivárgott ki"
  • A jelek arra utalnak, hogy a márciusi GDC-n jelenthetik be a játékot

A közelmúltban már mi is írtunk a Paradox Interactive meglehetősen gyanús ARG-jéről, vagyis alternate reality game-jéről, a Tenderről, amely első pillantásra nem tűnt többnek egy meglehetősen elvont társkereső appnál, hamar kiderült azonban, hogy inkább egy ötletes teaser kampányról van szó. Már akkor is felmerült, hogy a Vampire: The Masquerade állhat a háttérben, miután a Paradox birtokolja a kapcsolódó jogokat, most pedig még inkább felerősödtek ezek a szálak.

vampire-the-masquerade-teaser.jpg

Néhány napja "kiszivárgott" egy belsős üzenet a Tender vezérigazgatója, Malcolm Chandler levelezéséből, aminek már a stílusa és a szóhasználata is több mint gyanús - hát még a tényleges tartalom. A két legfontosabb infó benne egy helyszín és egy dátum: egészen konkrétan San Francisco, illetve március huszonegyedike. Hogy mi lesz március 21-én az amerikai nagyvárosban? Nos, például a GDC 2019, vagyis az idei Game Developers Conference, az év egyik legjelentősebb szakmai gaming rendezvénye.

"Ez lesz a cégem történetének eddigi legnagyobb bejelentése" - áll a nyilvánvalóan kamu emailben. Mindezek után minimum csalódottak lennénk, ha egy hónap múlva már nem kezelhetnénk tényként a Vampire: The Masquerade újabb folytatását.