• Az Ubisoft egy ideje már utalgat valamilyen rejtélyes Ghost Recon projektre
  • Ezen a héten pedig azt is elárulják végre, hogy mivel készültek
  • Legalábbis erre utal a május 9-re időzített stream

Az Ubisoft egy ideje már szórakozik azzal, hogy különféle nyomokat szór el a Ghost Recon: Wildlands világában, melyek mind egy fiktív céghez, a civil és katonai felhasználásra drónokat gyártó Skell Technology-hoz vezetnek. Hogy pontosan mi ez a cég, vagy hogy mire akarnak utalni vele a fejlesztők, azt egyelőre nem kötötték az orrunkra, viszont könnyen lehet, hogy ez a közeljövőben megváltozik majd.

ghost-recon-wildlands-kemeny-legenyek-01.jpg

A Megtorlót is bevető legújabb frissítésben ugyanis felbukkant egy meghívó a május 9-én esedékes Skell Conra, nemrég pedig az Ubisoft is beidőzített egy streamet május 9-re. Bár magyarázatot még mindig nem kaptunk tőlük, a stream címéből („Calling all Ghost” avagy nagyjából „Üzenet minden Szellemnek”) többen is arra következtetnek, hogy egy vadonat új Ghost Recon játék bejelentésére számíthatunk. Mások kicsit pesszimistábban „csak” egy nagyobb lélegzetvételű Wildlands frissítést várnak, mondván, minek leplezne le az Ubisoft az E3 előtt bármit is.

Hogy melyik verzió az igaz, azt persze nem tudni, de azért a stream háttérképén szereplő World Premiere felirat mindenképp indokolja a fokozott érdeklődést.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!