Szemfüles olvasók talán láthatták, de munkanap révén a többség talán lemaradt arról, hogy délelőtt 11:00 és 11:45 között a Sony a UK Store-ban ingyenesen kínálta a Fallout 4 Szezonbérletét PS4-re -- sajnálatos módon az egész olyan gyorsan történt, hogy mi is lemaradtunk róla, maga sztori azonban ettől még érdekes.

EZ ORBITÁLIS NAGY HIBA.

Természetesen előfordulnak rendszerhibák mindenhol, de ennek láttán egészen biztosan volt pár nagyon ideges vezető. Az ok egyszerű, 40 fontba, azaz majdnem 16 ezer forintnak megfelelő DLC csomagot osztogattak teljesen ingyen -- akik gépközelben voltak, le is csaptak rá, ami csak természetes.

A Sony egyelőre nem adott ki közleményt az esettel kapcsolatban, de várhatóan nem tiltják le a megvásárolt példányokat, bár elméletileg lehetőségük volna erre. Meglátjuk, mi fog történni.

A hiba egyébként jobbkor nem is jöhetett volna, a Fallout 4 Season Pass első DLC-je, az Automatron a jövő héten jelenik meg, de a többire sem kell már nagyon sokat várni: áprilisban jön a Wasteland Workshop, májusban pedig a Far Harbor. Részletek itt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!