• Microsoft bemutatórendezvényről pletykáltak, új Elden Ring trailerrel
  • Aaron Greenberg azonban cáfolta a híreszteléseket

Több forrás is megszellőztette az elmúlt hetekben, hogy most már tényleg nincs messze a 2019-es E3-on bejelentett Elden Ring valódi leleplezése, ezzel párhuzamosan pedig egy közelgő Microsoft bemutatórendezvényről is lehetett hallani pletykákat. A DualShockers volt is olyan bátor, hogy összekötötte a kettőt, azt állítva, hogy március 23-án jön az ominózus esemény, melyen a FromSoftware és George R. R. Martin közös projektje is jelen lesz egy új trailerrel, úgy tűnik azonban, hogy ez nem igaz.

elden-ring-a-microsoft-hamar-cafolta-a-legfrissebb-pletykakat.jpg

A Microsoft a tavalyi első Xbox Games Showcase-ből okulva igyekszik kordában tartani az elvárásokat, így az Xbox marketingigazgatója, Aaron Greenberg ezúttal is közbelépett.

"Csak hogy helyre tegyük az elvárásokat: nincs ilyenről szó. Mindig készülünk új dolgokkal, de semmi olyan nem lesz a közeljövőben, ahol új játékbejelentések vagy hasonló bemutatók lennének" – írta Greenberg a Twitteren.

Ettől függetlenül persze lehet még reménykedni Elden Ring bemutatóban a következő hetekben, de úgy tűnik, a Microsoftnak nem nagyon lesz köze hozzá.