• Nem ált le a 2014-ben bejelentett Let it Die fejelsztése
  • A multiplayerre fókuszáló, F2P PS4-es program brutális harcrendszert és meghökkentő megvalósítás ígér
  • Az első játszható demót hamarosan bemutatják a fejlesztők

Tulajdonképpen azóta nem hallottunk semmit a Goichi Suda, ismertebb nevén Suda51 által vezetett Grasshopper Manufacture új játékáról, a Let it Die-ról, mióta azt a 2014-es Tokyo Game Show során megmutatta az első trailert a csapat, leszámítva persze azt, hogy a kiadóként közreműködő GungHo Online Entertainment tavaly október végén kibökte, hogy legkorábban csak 2016-ban jelenik meg az „extrém akciójátékként” aposztrofált program.

Most azonban maga a No More Heroes, a Killer 7, Shadows of the Damned, és a Lollipop Chainsaw alkotója, Suda51 Kazuki Morhishita producer oldalán jelentkezett egy nagyon fura YouTube videóval, melyben elárulják, hogy nagyon is él a projekt, sőt, az április 22-24. között Bostonban zajló PAX East rendezvényen már játszható demóval jelentkeznek.

Bár a friss videóban bemutatott részletek alapján nem sokat változott bejelentése óta a program, Suda51-et ismerve biztosan tartogat majd meglepetéseket a Let it Die. A fejlesztő extravagáns játékaihoz hasonlóan a Let it Die sem spórol a vérrel és az őrültséggel, hiszen az első videó alapján egy alsóneműben feszítő hős felett vehetjük át az irányítást majd az ingyenesen játszható, és mikrotranzakciós rendszerrel megbolondított programban, hogy válogatott brutalitások közepette gyilkoljuk le az MI által irányított elénk kerülőket a náluk lévő cuccokért. Ha netán mi halnánk meg, akkor a statisztikai adatainkból a gép generál egy kataktert, aki aztán egy másik online játékos lemészárlásra indul. Ennél többet azonbna még nem árultak el a készítők a programról, de a PAX East után már sokkal okosabbak leszünk az biztos.