Mit is érdemes tudni a szerverről? Először a legfontosabbak: 64 fős, Conquest játékmód fut rajta, térképforgásába pedig igyekeztünk a lehető legjobb pályákat beletenni. 200%-os ticketmennyiséget állítottunk be rá, melynek köszönhetően a pályák viszonylag gyorsan pörögnek, valamint egy automatikus csapatelosztó rendszer gondoskodik arról, hogy mindig a lehető legideálisabb legyen a játékélmény.

Egy-egy mérkőzés végén a szerver megvizsgálja a két ticketszám közötti értéket, s ha az egyik csapat túlságosan nagy különbséggel nyer, akkor újraosztja a játékosokat. Emellett fontos megjegyeznünk, hogy a Punkbusternek és egy speciális kiegészítőnek hála majdhogynem teljesen kizárt, hogy valaki wallhackhez, aimbothoz, vagy más csaláshoz folyamodjon szerverünkön. Akit ilyenen kapunk, azonnal kizárjuk onnan, és soha többé nem teheti be a lábát szerverünkre.

Külön érdekesség a szerveren futó térképszavazó és és játékosrang rendszer is, melynek használatához csupán egyszerű parancsokat kell begépelnetek a chat-ablakba. Szerverünket megtaláljátok ezen a címen.

Este egyébként stressztesztet tervezünk, én is ott leszek, szóval gyertek-gyertek!


Battlefield 3: Videoteszt a PC Gurutól!