Ma újult erővel folytatja az útját a Total War: Arena, a játék ugyanis kilépett az alfatesztelés szakaszából, és immáron bétaként érhető le -- ez persze nem csak névben jelent változást, rengeteg újdonság is érkezett, javítva és bővítve a programot.

A Creative Assembly számos hibáját javította ki a játéknak, illetve komoly változtatásokat hoztak az egységek között, a rajongók visszajelzéseire alapozva, valamint alaposan átdolgozták a kezelőfelületet egy átláthatóbb, világosabb és összességében modernebb külsőt adva a programnak -- de ez még nem minden! A The Fury of Arminius tartalombővítés keretében bemutatkoztak a gyors és lesből támadó barbárok, élükön Arminiusszal. Vele új, legfeljebb hármas szintű egységek tarthatnak a csatába, az ütközetekre pedig immáron egy új térképen kerülhet sor, ami nem más, mint a Rubicon. 

Ezen kívül a béta elindulásával a játékon belüli vásárlásra is mód nyílik. Egyelőre teszt jelleggel aranyat vásárolhatunk valódi pénzért, de csak a legkisebb csomag lesz elérhető, ugyanis a Creative Assembly óvatosan közelíti meg a mikrotranzakciókat -- bevallották, hogy szükséges a játék további bővítése érdekében, de el akarják kerülni a pay-to-win jelenséget, így a felhasználók reakcióira alapozva építik ki a rendszerüket.

Hírünkben a változásoknak csak a felszínét karcoltuk meg, a legfontosabb újdonságokra kitérve, így ha minden egyes apró részletről tudni akarsz, irány a hivatalos oldal!