A Zalman és a Razer termékek után két olyan játékkal bővült előfizetési kínálatunk, amik ugyan csak a közeljövőben fognak megjelenni, de nálunk már most biztosíthatjátok, hogy a premierkor hozzátok is befussanak. Ahogy az a címben kiderült, immár a South Park: The Fractured but Whole-t és a For Honort is választhatjátok bónusznak a PC Guru éves vagy féléves előfizetése mellé.

Fantasztikus játékok

A South Park: The Fractured but Whole a nagysikerű The Stick of Truth folytatása, amelyben ismét a New Kid (vagy, ahogy Cartman hívta: Douchebag) bőrébe bújhatunk, hogy csatlakozzunk Cartmanhez, Kyle-hoz, Stanhez, Kennyhez és Buttershöz, na meg South Park többi lakójához. Ám ezúttal nem egy fantasy történet szereplőjeként, hanem szuperhősként. A varázserőket szuperképességek, a köpenyt… nos, szuperhős köpeny váltja le, de a sorozatra jellemző humor, a rengeteg kikacsintás és a hamisítatlan RPG elemek megmaradnak.

A február 14-én megjelenő For Honor ezzel szemben egy külső nézetes akciójáték, amelyben három hős karakter (viking, lovag és szamuráj) közül választva kell véres közelharci csatákban győzedelmeskednünk, szólóban az MI ellen vagy online összecsapások alatt, egy-egy elleni párbajokban, esetleg többfős ütközetekben.

pgofrac.jpg

Előfizetési lehetőségek

Mind a South Park: The Fractured but Whole, mind a For Honor esetében éves (30 990 Ft) és féléves (22 990 Ft) előfizetési csomagot kínál a PC Guru, amiket a következő linkeken érhettek el:

Légy hát te is PC Guru előfizető! Ennek nem csak az az előnye, hogy a fenti játékokból választhatsz egyet bónuszként, de már a megjelenés napja előtt megérkezhet hozzád kedvenc magazinod, amihez laponként legalább egy teljes játék jár (vagyis évente legalább 12 új játékkal gyarapodhat a gyűjteményed), és egy hónapról hónapra megújuló Eset Internet Securityvel is gazdagodhatsz. S nem utolsó sorban, előfizetés esetén olcsóbban juthatsz hozzá a PC Guruhoz.

Régebbi előfizetőinknek most is kedvezményt biztosítunk. A Guru legyen veletek!