Ha minden a tervek szerint alakul, akkor még idén a boltokba kerül az Assassin’s Creed-sorozat következő, kalózokra koncentráló epizódja, így éppen időszerű volt, hogy a pofás, de a játék szempontjából semmitmondó CGI-videó után kapjunk egy olyan mozgóképes anyagot is, ami a tényleges programot tárja elénk. Nos, ma a kívánságunk teljesült, hiszen végre megcsodálhatjuk mozgásközben is azt, hogy mit tud a Black Flag.

A Ubisoft a friss videó mellett nyilvánosságra hozta, hogy milyen verziókban lesz kapható a játék: aki nem vágyik túl sokra, s csak a játékot akarja a kezei közt tudni némi extra mellett, annak ajánlja a kiadó a Special Editiont. Ebben az alapjátékkal megegyező árazású kiadásban egy extra küldetést, pár új fegyvert, valamint egy-egy, a szólista- illetve a multiplayer módban használható hacukát találunk.

Először mozog az Assassin’s Creed IV: Black Flag

Ennél valamivel drágább lesz a Skull Edition, hiszen az előző kiadásban megtalálható extrák mellé még egy missziót, egy képeskönyvet, a játék zenéjét, és két dombornyomott kártyát kapunk, mindezt pedig egy díszes fémdobozban vehetjük át, mely a kalózok aranykorának megfelelő színekben, tehát feketében és aranyban pompázik.

Először mozog az Assassin’s Creed IV: Black Flag

Ha ennyi nem elég, és még van a pénztárcánkban, akkor érdemes a Buccaneer Editionre benevezni. Ebben megtaláljuk mindazt, amit az előző két kategória nyújtani tud a számunkra, s noha a fémdobozról lemondhatunk, kárpótol majd minket a 45 cm-es Edward Kenway szobor, mely egy díszdobozban érkezik meg. A csomaggal továbbá megkapjuk a Black Island küldetést is, így az alapjáték misszióin túl már három bónuszkaland vár ránk.

Először mozog az Assassin’s Creed IV: Black Flag

Végezetül az igazán megszállott rajongók és gyűjtők figyelmébe ajánlom a Uplay-exkluzív Black Chest Editiont. Ez az Assassin’s Creed IV elérhető legteljesebb kiadása, mely a fentebb leírt letölthető extrák mellett magában foglal egy kalózzászlót, a játékvilág térképét, két posztert, és egy 55 cm magas szobrot, sőt még a Buccaneer Editionből hiányzó fémdobozt is megkapjuk.

Először mozog az Assassin’s Creed IV: Black Flag

Sajnos egyik különleges kiadás árcéduláját sem hozta nyilvánosságra a kiadó, de készüljünk a legrosszabbra, ugyanis egyik sem tűnik olcsó mulatságnak.