• Premiertdátumot nem, de beharangozót kapott a Mindannyian halottak vagyunk 2. évadja
  • A történet szerint egy koreai iskolában a gyerekek között szabadul el a zombivírus
  • Az új zombifajokra és az immunisokra vagy félzombikra koncentrálhat a folytatás

Tavaly két koreai sorozat rengette meg a Netflix nézettségi listáit. A Nyerd meg az életed lett a szolgáltató történetének legsikeresebb szériája, de a Mindannyian halottak vagyunk (All Of Us Are Dead) című disztópikus zombihorror sem panaszkodhat a statisztikát illetően. Azóta mindkét produkció folytatását bejelentették. Utóbbi második évadjához már érkezett is egy hangulatos beharangozó előzetes, sőt a játékfejlesztőket is megihlette a történet.

tmp75tvps8bd20527b0e0b95dtcdalofzx004.jpg
(A kép forrása: Popsugar)

A videóból ugyan nem derül ki a premierdátum, Lee Jae-kyoo rendező korábban megosztott néhány fontos gondolatot a folytatással kapcsolatban. Elárulta, hogy a következő szezon az új zombifajokra és az immunisokra vagy „félzombikra” koncentrál majd. A forgatókönyv készítéséhez alapos kutatómunkát végez a mai tizenévesek szokásait illetően. Vajon miként térnek vissza a képernypre a Hyosan középiskola túlélői?

A NYITÓÉVADBAN: egy iskola válik véres csatatérré. A csapdába került gyerekek szinte reménytelen harcot vívnak a zombivírus ellen. Vajon ki éli túl és ki adja fel hamar a küzdelmet?