• Április 27-én debütál a 365 nap: Ma a Netflix műsorán
  • Egy Laurának udvarló titokzatos férfi zavarja meg hőseink „szerelmét”

Pont tegnap írtunk a lengyel streaming kultúra felfutásáról. Olyan izgalmas produkciók készültek és érkeznek a jövőben is az HBO és a Netflix kínálatába, mint az Enyhülés, a Mocsár 1997, a Hogyan lettem szerelmes egy gengszterbe, a Sexify vagy a nézettségi listát nemrég meghódító Krakkói szörnyek. A sormintát megtörve említhetjük 2020 botrányfilmjét, A szürke ötven árnyalata lengyel változataként elhíresült 365 napot.

Barbara Bialowas és Tomasz Mandes tavaly előtt debütált munkája tökéletes trash élménynek bizonyult. A közönség egyszerre falta és kárhoztatta a filmet, amiben egy szicíliai maffiózó elrabol egy nőt, és 365 napot ad neki, hogy belészeressen.

mv5bzda5ndhmmwytngyyyy00zjk4ltlmowetztuzmtmzmtrlndm4xkeyxkfqcgdeqxvymte0mzi4njqzv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Április 27-én folytatást kap a trash film, a Netflix már közzé is tette a 365 nap: Ma címre hallgató opusz magyar feliratos előzetesét. A Miután filmeket idéző leírás szerint Laura és Massimo ismét egymásra talál, és tüzesebbek, mint korábban bármikor. Ám az újraegyesült pár életét megbonyolítják Massimo családi kötelékei és egy rejtélyes férfi, aki belép Laura életébe, hogy bármi áron elnyerje szívét és bizalmát, áll a szinopszisban.