• Április 8-án debütál a Metal Lords
    • Gimis srácok egy csellista lánnyal készülnek a Bandák Csatájára
  • Március 25-én érkezik A Bridgerton család 2. évadja
    • Anthony Bridgerton esküvője előtt menyasszonya okos és makacs nővérébe szeret bele

Két fiú, akik nem találnak zenészt maguk mellé a Bandák Csatájára, ráadásul a környezetük nem osztja érdeklődésüket: eddig egész nyugodtan hihetné az olvasó, hogy a Bill és Tedről van szó. Pedig ez a Netflix következő filmjének alapszituációja. A metálos srácok, Hunter és Kevin végül egy csellista lánnyal fognak össze, hogy megnyerjék a versenyt és a zenének szenteljék az életüket. A Trónok harcát is jegyző D.B. Weiss pont a napokban ecsetelte, hogy új feladatokra vágyik, ennek jeleként pedig április 8-án debütál a szolgáltatón Metal Lords című munkája.

Még a Metal Lords premierje előtt folytatódik a Netflix történetének második legsikeresebb nyitányát produkáló szériája, A Bridgerton család. A Viktoriánus-korban játszódó kosztümös romantikus sorozat alkotói sajtóértesülések szerint nyolc évadot terveznek, a szolgáltató azonban egyelőre csak további három szezont rendelt (ami így is szinte kivételesnek számít a platform többi produkciójának függvényében).

Március 25-én debütál a folytatás. Daphne (Phoebe Dynevor) és Simon (Regé-Jean Page) helyét Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) és menyasszonya önfejű nővére, Kate Sharma veszi át. Méretes botrány készül, amikor Anthony kötelező házassága helyett inkább a szívére hallgat. Igaz, a Szexoktatás Oliviajaként megismert Simone Ashley alakította karakter a férfihez hasonlóan makacs figura.