• Már látható Szexoktatás (Sex Education) kaotikus 3. évadja
  • A Netflix megrendelte a 4. szezont is

Csak tíz napja debütált a Szexoktatás (Sex Education) 3. évadja, a Netflix pedig látván a hatalmas érdeklődést – és feltehetően a magas nézőszámot – minden kritikus hang ellenére megrendelte a folytatást. A jelenleg 96%-os Rotten Tomatoes értékelést élvező produkció a brit Moordale gimiben játszódik, ahol diákok egymást segítő szexuális tanácsadást indítanak. Az eleinte üzleti alapon folyó tevékenység végül botrányhoz vezet, ami radikális változást von maga után.

A friss évadban az új, szigorú igazgatónő tevékenységét, illetve újabb románcokat és párkapcsolati drámákat láthatunk. Kérdés, hogy a legutóbbi nyolc epizód után milyen irányba terelhető tovább a történet. Ti hogy folytatnátok a népszerű szériát, aminek remélhetőleg vetélytársa, az HBO-s Eufória is hamarosan megkapja új évadját?

sex-education-2-1920-1.jpg
(A kép forrása: Primetimer)

A harmadik évadban Otis titkos viszonyba kezd, miközben a kaotikus életű Maeve-vel való kapcsolata is hullámzik. Visszatér valamennyi főbb karakter, mégis hatalmas változások következnek. Az új igazgatónő szigorú szabályok mentén állítaná helyre az intézmény botrányok miatt megtépázott hírnevét, aminek természetesen nem örülnek a diákok. Ráadásul a szülők körében is kaotikus helyzet alakul ki…