Hollywood hagyományosan a Super Bowl nagyszünetében szokta tonna számra vetíteni közelgő produkcióinak előzeteseit. A Netflix viszont saját rajongói eseményt szervezett TUDUM néven, aminek során beszélgetéseket láthattunk a szolgáltató sztárjaival és alkotóival, illetve szemkápráztatóan sok trailerrel lepett meg minket. Alább láthatjátok ezeket.

20190201094948.jpg
(A kép forrása: Olhar Digital)

Különösen veszélyes bűnözők – november 12.

Tőrbe ejtve 2 után újabb gigaköltségvetésű filmmel jelentkezik a Netflix. A 200 millió dollárból készült Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) november 12-én debütál majd, Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot főszereplésével. A bűnügyi vígjátékban a Szikla FBI-ügynök karaktere ered egy utolérhetetlennek tűnő tolvajnő nyomába, akciójába pedig alku révén beszervezi a Reynolds alakította profi bűnözőt is. Vajon melyik fél nevet majd a film végén?

Előzetese után jelenetrészlet érkezett.

Stranger Things 4. évad – 2022

2022-ben folytatódik a tini sci-fi sorozat. A friss trailer az 1950-es éveket idézi meg, a középpontjában pedig egy kísértetjárta épület, a Creel ház áll. Ennek tulajdonosa, Victor Creel látszólag lemészárolta a családját, és azóta is elmegyógyintézetben kezelik. Eztán a ’80-as évekbe ugrunk, ahol a csapat Hawkinsban maradt fele meglátogatja az immár elhagyatott Creel házat. A további képsorok pedig azon túl, hogy eléggé hátborzongatók, azt sejtetik, hogy a korábbi gyilkosságokhoz köze lehet az Upside Down-nak.

A nagy pénzrablás finálé – december 3.

Lezárul a szolgáltató történetének legsikeresebb nem angol nyelvű alkotása. Már elérhető a záróévad első öt epizódja: a cselekménybe akkor kapcsolódunk be, amikor a banda már több mint 100 órája tartózkodik a Jegybank épületében és a Professzort veszély fenyegeti. Közben megjelenik a hadsereg is, ám a megadás szóba sem jöhet.

Most egy jelenetrészlet érkezett a december 3-án érkező fináléból.

Ozark 4. évad – 2022

A Netflix Ozark című sorozatának záróévada két hét epizódos blokkban érkezik majd. A hivatalos szinopszis szerint: Visszatér a Byrde család, és a tét még magasabb, mint ezelőtt. Itt az első kép a végjátékból. 

Bünös vágy 2. évad – 2022

Ha legsötétebb vágyad Almát és Daríót újra együtt látni, akkor az óhajod számomra parancs – szól a hivatalos leírás. A Bűnös vágy befejező évada 2022-től látható kizárólag a Netflix műsorán.

A Bridgerton család 2. évad – 2022

Hatalmas sikerrel debütált tavaly a kosztümös romantikus történet. A második szezon főszereplői már nem az eddig középpontban lévő Daphne és Simon, hanem Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) és párja lesznek. Utóbbit a Szexoktatás Oliviajaként ismert Simone Ashley alakítja majd. Hivatalos jellemzése szerint Kate Sharma okos és makacs figuraként lép színre.

Sandman – hamarosan

Neil Gaiman vezetésével érkezik a DC képregényt adaptáló sorozat. Leírás szerint az álmok fejedelmét magához rendelte majd foglyul ejtette a halandó ember. Miután kiszabadul a fogságból, az álmok halhatatlan ura rá fog jönni, hogy nehézségei még csak most kezdődnek. Itt az első betekintő videó:

Cobra Kai 4. évad – december 31.

Május óta egy impozáns teaser révén tudjuk, hogy Thomas Ian Griffith alakításában visszatér Terry Silver az 1984-es Karate kölyök folytatásában. Ismét feltűnik továbbá az immár felnőtt fejjel vetélkedő Johnny Lawrence és Daniel LaRusso, akiket újfent William Zabka és Ralph Macchio alakítanak.

Sorozatajánlónkat itt olvashatjátok.

Tyler Rake: A kimenekítés 2. – hamarosan

A Bosszúállók: Végjátékot jegyző Joe és Anthony Russo égisze alatt érkezik a 2020-as film folytatása. Tyler Rake (Chris Hemsworth) rettenthetetlen feketepiaci zsoldos, aki a leghalálosabb küldetéseken vesz részt. De ami elveszettnek tűnik… az még kimenekíthető.

Arcane – november 6.

A League of Legends alkotóitól érkezik egy friss animációs széria. Ellentétes helyszíneken, az utópisztikus Piltoverben és az elnyomott, föld alatti Zaunban játszódik a cselekmény. Innen származik két híres hős, akiket egy különös erő szakít szét.

Vikingek: Valhalla – 2022

Könnyen lehet, hogy kihívót kapott a Trónok harca.

A gesztenyeember – szeptember 29.

Sötét tónusú dán sorozat érkezik a Netflixre. A történet szerint eltűnik egy befolyásos politikus kislánya. A nyomozás során pedig újra előkerül egy régi megoldatlan gyilkosságsorozat, aminek elkövetője rendre gesztenyefigurákat hagyott a bűntények helyszínén. Érkezett egy mitikus hőst felvezető trailer.

Cowboy Bebop – Csillagközi fejvadászok – november 19.

André Nemec (Tini nindzsa teknőcök – 2014, TemplomosokHigh Fidelity sorozat) vezetésével érkezik a legendás produkció új feldolgozása. A világűrben, 2071-ben játszódó western történet hősei fejvadászok, akik a galaxis legelvetemültebb bűnözőinek üldözése közben valójában saját sötét múltjuk elől menekülnek. Szerencsére visszatér az eredeti zeneszerző, Yoko Kanno is. Alább láthatjátok a széria főcímét.

Emily Párizsban: 2. évad – december 22.

„Csomagolj, mert az idei karácsonyi időszak très chic lesz.”

A korona 5. évad – 2022. november

Folytatódik A korona (The Crown), ami az angol történelem fontosabb időszakain keresztül mutatja be a brit uralkodóház belső történetét és titkos viszonyait. A negyedik évad az 1980-as években, Margaret Thatcher miniszterelnökségének, valamint Károly herceg és Lady Diana Spencer viharos házasságának kezdetén játszódott. Ezúttal az új Erzsébet királynőt megformáló Imelda Staunton köszönt be a következő szezon forgatásáról.

Az Esernyő Akadémia

A Gerard Way képregényét adaptáló széria főhősei hét szuperképességekkel rendelkező gyerek, akik egyidőben születtek a terhesség jeleit korábban nem mutató anyáktól. A kivételes csemeték később szétszéledtek a világban és csak az őket a világ megmentésére felkészítő nevelőapjuk temetésén találkoztak újra, hogy aztán együtt nyomozzanak a rejtélyes haláleset ügyében, majd együtt mentsék meg az atomháborútól a világot.

A Netflix már berendelte Az Esernyő Akadémia 3. évadját. Most a főszereplők mesélnek érdekességeket a szériáról: Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheenan, Aidan Gallagher és Justin H. Min.

A tolvajok hadserege – október 29.

Miután nagy sikerrel debütált Zack Snyder A halottak hadserege című opusza, már érkezik is az előzménytörténet. Egy kisvárosi bankpénztáros, Dieter belekeveredik élete legnagyobb kalandjába, amikor egy titokzatos nő beválogatja a legveszélyesebb bűnözőkből álló csapatába, hogy segítsen nekik kirabolni Európa legendásan feltörhetetlen széfeit. Íme, az első kedvcsináló az október 29-én debütáló produkcióhoz.

Konspirációs korporáció – október 22.

Nem maradhatnak el az animációs munkák sem. Filozofikus széria érkezik hamarosan, ami a világuralom kérdésében merül el.

Ne nézz fel! – december 10.

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Cate Blanchett, Meryl Streep, Ron Perlman, Himesh Patel, Kid Cudi és Ariana Grande főszereplésével érkezik sci-fi-vígjáték a Netflixre. Adam McKay (AlelnökA nagy dobás) rendezésének főhősei két alacsony beosztású csillagász, egy karót nyelt kutató és extravagáns társa. Amikor felfedezik, hogy veszélyes üstökös közelít, a kormányzat képviselői kinevetik őket, elvégre minden évben tombol valamilyen „világvége őrület”, például vírus. Tudósaink médiakörútra indulnak hát, hogy figyelmeztessék az emberiséget a hatalmas veszélyre. Alább láthatjátok a magyar feliratos előzetest. Premier Szenteste, december 24-én.

Előzetese után egy jelenetet is láthatunk a filmből.

Vaják 2. évad – december 17.

Végül, de nem utolsó sorban sorra került a Vaják is. December 17-én jön a második felvonás, amiben megismerkedhetünk újabb vajákokkal, mint például Vezemír, és megelevenednek olyan történetek, mint az Egy csepp igazság.

A Netflix által kiadott három, magyar feliratos videóból kettő pont abba az epizódba enged betekintést, ami az említett novellát dolgozza fel, így láthatjuk, milyen lesz az elátkozott tolvajkirály, Nivellen. A harmadik videó pedig egy afféle összefoglaló, ami megmutatja az első szezon legfontosabb pillanatait, de a második évadból is villant egy-két pillanatot, például láthatjuk Kaer Morhent és a többi vajákot.

Ti melyik produkciót várjátok a legjobban?