• November 5-én debütál a Spencer
  • Diana 1991-es feszült karácsonyát láthatjuk
  • Depresszív előzetes érkezett

A Korona legutóbbi évadja már amúgy is lázban tartja a nemzetközi közönséget, a történeti események vitatott ábrázolása miatt pedig számos vitát váltott ki a szigetországban. Csak nem hagyják nyugodni a témát, ugyanis – a pusztán az előzetesben nyújtott alakítása miatt agyondicsért – Kristen Stewart főszereplésével érkezik egy egészestés film is a meggyötört Diana hercegnéről, aki épp a válás gondolatábal kacérkodik.

A mozikban november 5-én debütáló Spencer 1991 karácsonyára kalauzolja nézőit, amikor a hivatalos események és a paparazzik nyomásától szenvedő hősnő három napot tölt Károly herceggel és fiával a királynő sandringhami birtokán. A meglehetősen deprimáló hangulatot árasztó trailerben a reményvesztett Dianat láthatjuk, akinek férje csupán annyit tanácsol: „meg kell tenned olyan dolgokat, amiket utálsz”.

mv5bmtkwnjhkmdutnwvhys00yja4lwjlnzitywzjzdqymjgxmdmwxkeyxkfqcgdeqxvymju2otywnzyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A rendezői székben – a Jackie révén – a történelmi-kosztümös műfajban járatos Palo Larraín ül, míg a forgatókönyvet Steven Knight (Locke, Gyönyörű mocsokságok, See, Vihar előtt) jegyzi. Stewart mellett feltűnik a vásznon Timothy Spall is. Nektek hogy tetszik az első kedvcsináló?