• Tessa ki akar lépni Hardinnal folytatott bántalmazó kapcsolatából
  • De nem bír elszakadni a szenvedélyes estéket hozó fiútól
  • Premier szeptember 3-án

Szerencsére újranyitottak a hazai mozik (a heti premiereket itt láthatjátok), így bizakodva nézhetjük az új előzeteseket, köztük a szeptember 3-án debütáló Miután összecsaptunk című romantikus filmét. Ami egyébként a tavaly készült Miután folytatása lesz. A rendezői székben ezúttal a Kegyetlen játékokat és a Csak barátokat jegyző Roger Kumble ül, a főszereplőket viszont továbbra is Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin alakítják.

after-we-collided-film.jpg

Az első részben az ambiciózus és kötelességtudó Tessa elsőéves egyetemistaként beleszeret saját ellentétébe, a tetovált és hedonista Hardinba. Bár kapcsolatuk nem konfliktusmentes, idővel mély szerelem szövődik a pedáns hősnő és a nemtörődöm srác között.

after-pelicula.jpg

Tessa párja miatt feladta a családjával és a barátaival való kapcsolatát, most pedig munkája a tét. Érzi, hogy tovább kéne lépnie, mégsem tud elszakadni a szenvedélyes estéket hozó Hardintól. Egy magyar nyelvű teaser előzetes már érkezett, most pedig befutott a rendes trailer is, igaz, azt még csak angolul élvezhetitek. Magyarországon szeptember 3-án debütál Kumble rendezése.