• Új előzetes jött
  • A multira kihegyezve
  • A nyílt béta hamarosan indul

A Call of Duty: Modern Warfare 3 az eredeti Modern Warfare 2 16 multis pályájával fog megjelenni, amelyek között a Call of Duty történetének legikonikusabb mapjai is megtalálhatóak. A rajongók a Terminal, a Favela, a Estate, a Rust és a többi ikonikus térkép modernizált változatán csatázhatnak, amikor a Modern Warfare 3 november 10-én megjelenik. Vadonatúj helyszínek első körben még nem lesznek. A Modern Warfare 3 ehelyett visszahozza a 2009-es Modern Warfare 2 klasszikus pályáit, és átviszi a 2022-es Modern Warfare 2 minden tartalmát is. Egy igazán ütős többjátékos élményre számíthatunk, amit az alábbi videó is igazol:

A nyílt béta hamarosan indul. Első körben szokás szerint (bár valószínűleg utoljára) a PlayStation tulajdonosok tölthetik csőre a fegyvert, ők már október 6-7 között belekóstolhatnak a játékba – persze csak akkor, ha előrendelték azt, ellenkező esetben az október 8-10 közötti időszakot kell bekarikázni a naptárban. Október 12-től aztán minden platform előtt megnyílnak a kapuk, bár először szintén az előrendelők fürödhetnek az adrenalinban, majd 14-től 16-ig már azok is kergetőzhetnek a pályákon, akik inkább a megjelenés után szavaznának bizalmat a csapatnak. A Call of Duty: Modern Warfare 3 november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!