• Egy ideje nem hallottunk a Hungary Map projekt felől
  • Most viszont megtört a rádiócsend
  • A készítők fejlesztőket keresnek

Vékony „Frank007” Ferenc Hungary Map projektje nem csak patrióta szívünknek kedves kezdeményezés, de egy nemzetközileg is (el)ismert mod: a projekt nem-hivatalos témája az egyik legterebélyesebb topik a Euro Truck Simulator 2-t fejlesztő SCS Software fórumán, de korábban már külföldi videósok is csodájára jártak a részletgazdag pályának. Chochóék cirka három évvel ezelőtt vittek el pár kamiont egy félórás próbakörre a mapmod útjaira, de a PGO-n exkluzív interjút valamint egy rajongói videót is közöltünk az ambiciózus projektről (nyomtatott cikket ugyanakkor a 2014/02-es számban olvashattok róla).

Az elmúlt években azonban nem sokat hallhattunk a pályáról: az utolsó nagyobb tartalmi frissítés cirka két éve jelent meg hozzá, azóta csak az ETS2 aktuális frissítéseit követő kompatibilitási hotfixek jelezték, hogy félgőzzel bár, de még készül a mod. Nemrég viszont megtört a rádiócsend: a brigád részletesebb infókat közölt a projekt állapotáról, és egyben a közösség segítségét is kérték a munkálatok felgyorsításához.

A csapat ennek megfelelően olyan, a modellezésben és az ETS2 moddolásában jártas sofőröket keres, akik be tudnának segíteni nekik a pálya gyorsabb fejlesztéséhez szükséges előre gyártott pályaelemek (úgynevezett „prefabok”) építésében. Útkereszteződések, csomópontok, épületek – számtalan tétel szerepel a tervlistán, így ha rutinos Zmodeler 3 felhasználónak tartod magad, vagy épp nem ismeretlen számodra az SCS Software hivatalos fejlesztői készlete, akkor ne habozz, és jelentkezz a csapatnál!

A toborzás a mod hivatalos közösségi portálján, az ingyenes regisztrációt igénylő restacar.hu-n zajlik. A jelentkezéshez írj a mapmod topikjába, vagy küldj privát üzenetet a projekt modellfelelősének, indián56-nak!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Eredményes építkezést, és meg se álljatok a bővítésben a határátkelőkig!