A hét videója:

A Wii U első nagy húzócíme a Ubisoft berkeiben készült ZombiU volt, ám a túlélőhorror semmilyen tekintetben nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így folytatásra semmiképpen sem számíthatunk, s a franchise szépen lassan a teljes feledés homályába fog merülni.

Pár embernek azonban igen is tetszett a játék, a legnagyobb rajongó pedig minden bizonnyal DeepFried35, Greg és Shaun lehet, akik hat hónapnyi munkával, 250 fontot feláldozva készítettek egy tízperces videó egyik kedvencükről. Íme: 

Az első születésnapját ünnepelte a héten a Halo 4, s a 343 Industries úgy döntött, hogy eme jeles alkalomból kiad egy olyan videót, ami eddig nem hagyta el a stúdió falait -- talán jó okkal. Ugyanis egy amolyan bakiparádéról, vagy sokkal inkább ökörködésről van szó, amit a fejlesztés során a srácok lazításképpen követtek el, hogy egy kicsit jobban teljenek mindenkinek azok a néha iszonyúan hosszú munkaórák.

Megjelent a Battlefield 4, ám hiába volt a premier előtt bétatesztelés és ígéret arra, hogy az ott tapasztaltak alapján tökéletesítenek a játékon, a program így is hibáktól hemzseg, amelyek megkeserítik a felhasználók életét. Vannak azonban olyan bogarak, amikre egyszerűen nem lehet haragudni -- vagy mert a maguk módján szépek, vagy csak azért, mert nevetségesek. Íme egy gyűjtemény a legjobbakból:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Külön hírt ennek nem szenteltünk, s ha jól tudom, nem is illesztettük be sehova, úgyhogy álljon itt a Blizzard-féle MOBA, a Heroes of the Storm fő művészi munkája.

blizzard-heroes-of-the-storm-art-kicsi.jpg

A jövő héten végre megjelenik a BioShock Infinite második bővítménye, a friss történetet hozó Burial At Sea, amiről már eddig is tudtuk, hogy várhatóan nem lesz egy hosszú eresztés, de azt igazán nem gondoltuk volna, hogy az egész ráfér egy flopilemezre.

bioshock-infinite-burial-at-sea-floppy.jpg

A képet egyébként Zoe Brookes, az Irrational Games grafikusa készítette, s a tőle megszokott módon remek munkát végzett.

Tudtad, hogy a 61,9 millió eladott Nintendo Entertainment System összes memóriája 118 GB? Ha nem, akkor nézd meg az alábbi, sok más érdekességet tartalmazó és nem utolsósorban látványos videót a klasszikus NES érdekességeiről!

A kínai állami televízió azt hitte, hogy az Amerikai Egyesült Államok szuperpáncélzattal kezdi el felszerelni a katonáit -- a valóság viszont az, hogy az ottani derék munkatársak a Halo-sorozatban látott MJOLNIR páncélzatot nézték valódinak, s a kikérdezett „szakértő” még azt is elmondta, hogy kis darabszámban lehetséges ilyet hadrendbe állítani, de túl költséges lenne, illetve kérdéses, hogy hathatós védelmet tudna-e nyújtani a katonáknak. A mondandóját azzal zárta, hogy várni kell a tényleges eredményekre, ami igaz is, hiszen a MJOLNIR-széria csak a 26. században vált sztenderd felszereléssé. Ez a kép okozta a kavarodást:

halo-cosplay.jpg

Ha BlizzCon van, akkor cosplay is van, a mezőny pedig nagyon erős, elég csak megnézni az alábbi, elkötelezett úriembert.

blizzcon-cosplay.jpg