A hét videója

Mindannyian jól tudjuk, hogy multiplayer játékokban csak csapatmunkával lehet győztes meccseket vívni, ám hiába diktálja a józan ész azt, hogy működjünk együtt társainkkal, ez nem mindig sikerül. Egy elhibázott lépésből vagy rossz megközelítésből sűrű anyázás robbanhat ki, ami könnyen megpecsételheti a sorsunkat azzal, hogy az ellenfél malmára hajtjuk a vizet.

Az alábbi nagyon informatív és nem utolsósorban látványos videóban számszerűsítve is láthatjuk, mit okoz, ha League of Legendsben a csapatunk képtelen koncentrálni, s kiderült az is, hogy melyik fegyver a legerősebb -- spoiler: a teammunka.  

Újra jelentkezik a Man At Arms-sorozat, melynek legújabb részében Tony Swatton, a mesterkovács ezúttal a League of Legends-univerzumban tesz látogatást, hogy elkészíthesse a Zenith Blade kézzel fogható, s főleg pusztító változatát. A videóban a teljesség kedvéért egy Leona cosplay kerül elő, valamint a fegyver tervezője, a Riot Games egyik munkatársa is tiszteletét teszi.

Az új PS Vita bejelentése kapcsán a Sony feltöltött egy videót arról, hogy a PS4 megjelenése után milyen lesz egy átlagos nap azok számára, akik mindkét konzolt megvették. Az egész nagyon a jövőbe mutat, szinte már utópisztikus, ahogy távoli hozzáféréssel az asztali konzolunkon futó programokkal játszhatunk a marokgépünkön -- ám ameddig e lehetőségek el nem érkeznek, egészen másképpen néz ki egy nap a PlayStationnel -- a Gamesies: The Show csapat bemutatja nekünk, hogy pontosan milyen.

Super Mario Brothers Parkour? Ok, miért ne?

A világ különböző pontjain minden magára valamit is adó gamer a GTA 5 megjelenésére készül, ki így, ki úgy. Az Egyesült Királyságban működő Console Yourself például az alábbi táblával várta a vásárlóit, melyen az áll, hogy a bolt szeptember 18-án nem lesz nyitva, mert úgyis mindenki az előző nap megjelent GTA 5-tel fog játszani -- beleértve a bolt dolgozóit is.

Érdekességek a hétvégére -- I am the danger

Továbbá a devianART portálon a tosgos nevet használó, ügyes kezű úriember publikált pár művészi munkát, melyekben a lassan a fináléhoz közelítő Breaking Bad (teljes mértékben elhatárolódok a magyar címtől) néhány karakterét ötvözte a GTA játékokban látott stílussal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Végezetül pedig még augusztusban történt egy rendőrös üldözés, aminek ugyan nem az lehetett a célja, hogy a Rockstar Games sorozata előtt tisztelegjenek, de nehéz nem észrevenni a hasonlóságot, mikor egy utcai versenyzés egy helikopteres üldözésbe torkollik.

Ezeken kívül természetesen volt még egy rakat hasonló rajongói alkotás, amelyek mind felsorolni lehetetlenség volna, de a kommentek közt szívesen látunk érdekességeket.