Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Az internet tele van bizarr dolgokkal, de arra így szombat reggel mégsem számítottam, hogy a Team Fortress 2 Snipere egy kicsi Snipert használva kilő egy még kisebb Snipert, hogy megölje a vele szemben lévő játékost.

Az End of Line Design ilyen szép Gears of War témájú Xbox 360 kontrollert csinált. Egy darab készült, s ez megvásárolható, bár elég boros áron: 500 dollárt kér érte a készítője, ráadásul ez a minimumösszeg, ugyanis aukción szeretné a legtöbbet összeszedni a munkájáért.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A YouTube kommentszekció egy virtuális állatkertnek is felfogható, ahol csodálatos élőlényekkel találkozhatunk, olyanokkal, akik valamilyen módon megtanulták használni a billentyűzetet, s habár ezt nem teljesen sajátították el, bátran, néha meghökkentő magabiztossággal osztják meg egyedi, mélyreható gondolataikat. A téma ezúttal a Destiny volt, amiről többek között kiderült, hogy nagyon valós idejű, és hogy pontosan 7% Borderlandset tartalmaz.

Many A True Nerd érdekes módját választotta a Fallout 3 újbóli végigjátszásának: azt vette a fejébe, hogy mindenkit megöl. Igen, mindenkit, aki az útjába kerül, a kaland végén jóformán teljesen elnéptelenítve a Senki földjét. Persze van, akivel nem lehet végezni, mert a játék ezt nem engedi, de még így is egészen tetemes méretűvé duzzad a halottak száma -- és az ámokfutás még folytatódik, jön ugyanis ugyanez a Fallout New Vegasban.

A film után Groot kirándult egy keveset Liberty Cityben.