Eye of the North elővételi kiadásAz Arenanetes fiúk legújabb szokása, hogy a teljes játék megjelenése előtt kiadnak egy elővételi változatot, amely igazából az égegyadta világon semmi különöset nem tartalmaz egy slim-tokba zárt papírfecnin és DVD-n kívül. A papíron egy kód található, amely felhasználásával 3 exkluzív fegyverhez jutunk az új részből, és egy 14 órás/10 napos játszhatósághoz az előző három eresztésből, a DVD pedig a telepítést szolgálja. Bár a tényleges játék csak e hónap 31-én jelenik meg, az elővételi kiadás azért így is rendesen fogy. Ennek oka az lehet, hogy bár a pre-order változatért is ki kell adni azt a bizonyos 6000 Forintot, de ahogy a teljes verzió megjelenik, az elővételi számla felmutatásával minden további fakszni nélkül átvehetjük a játékot.

Azt azért a figyelmetekbe ajánlanám, hogy nem minden áruházban kapható az elővételi változat, mert a nevesebb üzletekben már most a teljes verziót árulják - de még nem kell őrülten a boltokba rohanni, és minden vásárlót fellökve a polcokhoz rontani, mivel a játékot természetesen csak 31-én aktiválhatod, mivel addig még nincs szervernyitás.


Akkor sem érdemes megvenni az Eye of the Northot, ha nincs meg valamelyik előző rész, mivel ez a kiegészítő igényli valamelyik korábbi fejezetet. Szóval, ha kibírjátok a doboz nézegetésével a hónap végéig, akkor nyugodtan vegyétek meg, rendeljétek elő, de ha nem akarjátok kínozni magatokat, akkor azt ajánlom, hogy várjatok a vásárlással a hivatalos megjelenésig.