• Idén októberben jön a második évad
  • Pontos premierdátum egyelőre nincsen
  • Olyan neves alkotók vállalták magukra az egyes epizódokat, mint Robert Rodriguez, vagy a sorozat producere Jon Favreau

A széria második évadát 2020 októberében tervezi műsorra tűzni a Disney+. A streaming platform valószínűleg idén év végétől, vagy 2021 elejétől lesz elérhető hazánkban is, így mostmár lassan hivatalosan is hozzáférhetünk majd a The Mandalorian részeihez.

Jelenlegi információink szerint ezek az alkotók rendeznek majd egy-egy epizódot az új évad során: Jon Favreau (Vasember), Dave Filoni (Star Wars: Lázadók), Robert Rodriguez (Sin City), James Mangold (Az aszfalt királyai), illetve Bryce Dallas Howard, aki a Jurassic World-franchise egyik főszereplője, illetve nem mellesleg a Solo: Egy Star Wars-történetet jegyző Ron Howard lánya. 

the-mandalorian-2-season-01.jpg

2019 végén, az utolsó rész után jelenetette be Twitterén Jon Favreau, a széria showrunnerje, hogy 2020 őszén már érkezik is a második szezon. Ezt a dátumot pontosította később egy kicsit a Disney volt vezérigazgatója, Bob Iger, aki elárulta, hogy idén októberben debütál majd a folytatás. A pontos dátum még tisztázatlan, de reméljük, hogy nem kell majd a hónap végéig várnunk.