• Már második alkalommal késik a Witcher 3
  • Az új megjelenés: 2015. május 19.
  • Több fejlesztésre van szüksége a játéknak
  • A csapat szeretné elkerülni, hogy ez a legyen a következő, nagy csalódást okozó program

Hétfőn egy rossz hírrel jelentkezett a CD Projekt Red, mégpedig azzal, hogy késni fog a Witcher 3. Az indoklás az volt, hogy a játék még nem áll készen, dolgozniuk kell rajta, hogy olyan terméket tudjanak letenni az asztalra, amilyet elvárnak tőlük a vásárlók, s amivel a csapat is elégedett lehet.

Adam Kiciński, a stúdió vezetőségi tagja elmondta, hogy a döntést jól fogadták a játékosok, amit azzal magyarázott, hogy az emberek fejében élénken él a jelenlegi generációban hibásan megjelent játékok rémképe. A közelmúltban az Assassin’s Creed: Unity, a DriveClub, és a Halo: The Master Chief Collection is komoly problémákkal jelent meg, csalódást okozva a vásárlóknak, s pontosan ezt szeretné elkerülni, nem szeretnék, ha a Witcher 3 is ebbe a társaságba tartozna.

Kiciński kihangsúlyozta, hogy van egy működő játékuk, s nagyjából kész is van, de rengeteg kisebb hibát kell eltüntetniük, a Witcher 3 ugyanis jóval nagyobb lett, mint amire számítottak, ráadásul egy nyitott élményről, nem pedig egy lineáris kalandról van szó, ami tovább bonyolítja a dolgot; tudják, mint kell tenni, csak időre van szükségük. „Elszámoltuk magukat a dátummal, és ennek az árát meg is fizetjük most.” -- mondta Kiciński, majd hozzátette, hogy a játéknak szórakoztatónak kell lennie, ez a fő cél.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!