• Benedict Cumberbatch eredetileg szerepelt volna a WandaVízió fináléjában
  • Végül nem akarták a Doctor Strange 2 reklámjává tenni a sorozatot
  • A Cumberbatch és Elizabeth Olsen főszereplésével készült film 2022. március 25-én debütál

Amikor a Víziót alakító Paul Bettany elfecsegte, hogy Doctor Strange is feltűnik majd a Disney+ első élőszereplős Marvel sorozatának fináléjában, joggal várták a rajongók Benedict Cumberbatch karakterének cameoját. A nagy crossover viszont annak ellenére elmaradt, hogy utóbbival – a terveknek megfelelően – leforgattak egy jelenetet. Kevin Feige a Rolling Stone-nak adott friss interjújában magyarázta meg döntésük hátterét.

„Biztosan sokan gondolták, hogy milyen jó lett volna látni Doctor Strange-et. Viszont ezzel csak Wandáék történetéből vettünk volna el. Nem akartuk a sorozatfinálét a következő film reklámjává tenni” – mondta a Marvel Studios elnöke. Azt is el akarták kerülni továbbá, hogy megjelenjen egy férfi karakter, aki elmagyarázza a hősnőnek, hogyan használja szupererejét. Feige azért hozzátette, hogy azokat a furcsa tévéreklámokat Strange küldte a Skarlát Boszorkánynak. Így próbálta széttörni a képzelt világot, amibe került.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatása egyébként nemrég ért véget, a Marvel Moziverzum Negyedik Fázisát beharangozó tegnapi videóban pedig megerősítették, hogy 2022. március 25-én debütál Sam Raimi (PókemberEvil Dead) rendezése. A film főszereplőit Benedict Cumberbatch és Elizabeth Olsen mellett Rachel McAdams (Szerelmünk lapjai), Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság), Benedict Wong (Mentőexpedíció), ill. új szereplőként Xochitl Gomez (Bébicsőszök klubja) alakítják.

doctor-strange-2-02.jpg