• Utolsó hetében jár a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatása
  • 2022. március 25-én debütál a film
  • A történetről egyelőre semmit se lehet tudni

Bár a Marvel moziverzum egyik legnépszerűbb karaktere Doctor Strange, akinek 2016-os saját filmje jól is teljesített a pénztáraknál, sok időbe telt, mire nekiláttak a folytatásnak. A forgatás kezdete előtt néhány hónappal távozott – a Fantasztikus labirintus 2 rendezői székébe – Scott Derrickson, helyébe Sam Raimi lépett. Később a járvány miatt halasztották el a munkálatokat, majd a WandaVízió felvételein részt vevő Elizabeth Olsen miatt szünetelt a produkció.

A WandaVízió készületei után azonban rögtön visszatért a Doctor Strange stábjába Olsen, most pedig már a londoni forgatás utolsó hete zajlik. Erről Kevin Feige, a Marvel Studios igazgatója tudósított minket a The Undefeated A Sólyom és a Tél katonája kapcsán rendezett online videóbeszélgetésében.

doctor-strange-poster.jpg

Doctor Strange az őrület multiverzumában címet viselő film a tervek szerint 2022. március 25-én debütál majd. A történetről egyelőre semmit se lehet tudni, és a Marvel aligha fogja elsietni a reklámkampányt, ugyanis csak a Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, az Örökkévalók, az új Pókember epizód után, de még a Thor: Love and Thunder előtt kerül sor a film premierjére.

Sam Raimi rendezését egyébként olyan szintű titoktartás övezi, hogy még a stábból is csupán hat színészt ismerünk. A címszereplőt és Wandát alakító Benedict Cumberbatch és Elizabeth Olsen mellett visszatér Rachel McAdams (Szerelmünk lapjai), Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság) és Benedict Wong (Mentőexpedíció), ill. új szereplőként csatlakozik Xochitl Gomez (Bébicsőszök klubja).

doctor-strange-2-02.jpg