• A Season Pass-ban 4 DLC lesz
  • Emellett rengeteg ingyenes frissítést is kapunk
  • Danny Trejo, Rambo és Stranger Things tartalmak is jönnek
  • Heti események is lesznek

A Far Cry 6 megjelenéséig már nem kell olyan sokat aludni, hiszen október 7-én a boltok polcaira kerül, mi pedig nekiállhatunk, hogy feldúljuk Yara amúgy sem nyugalmáról híres szigetét. De mi lesz a megjelenés után?

far-cry-6-post-launch-roadmap.jpg

Nos, lesz mivel elfoglalnunk magunkat, még akkor is, ha nem fizetünk be a Season Pass-ra. Ez derült ki a legújabb trailerből, ami a premier után a játékhoz csapódó tartalmakról rántotta le a leplet. Például december és március között crossover események lesznek, amikben Danny Trejo oldalán irthatjuk az ellent (Danny Trejo vs. Everybody), segíthetünk Rambo legnagyobb rajongójának (Rambo – All the Blood) és az eltűnt kutyánk után eredhetünk egy Stranger Things rejtély keretében (The Vanishings).

Emellett kapunk Special Operationöket, amelyek során vegyi fegyvereket kell eltulajdonítanunk, amit bonyolít, hogy ezek a fegyverek bizony hajlamosak túlhevülni és akkor jön a nagy bumm. Továbbá minden héten lesz Insurgencies, ennek keretében Anton Castillo csatlósainak sorát kell megritkítanunk mindenféle földi jóságért (fegyverek, pajzsok, stb.) cserébe.

Emellett jön a Season Pass részeként négy DLC. Háromban Vaas, Pagan Min és Joseph Seed bőrébe bújhatunk bele, míg  a negyedik a méltán népszerű Far Cry: Blood Dragon lesz.