• Tegnap kiszivárgott a Far Cry 6
  • Aminek a létezését végül a Ubisoft is elismerte
  • Most pedig egy francia trailer is kikerült a netre

Rájár a rúd a Ubisoftra a Far Cry 6 kapcsán: tegnap a hongkongi PS Store-nak köszönhetően idő előtt kikerült a netre a játék létezése, most pedig az első trailer is kiszivárgott, igaz, franciául. A körülbelül kétperces anyag, amit mostanra sajnos már letöröltek, magába a játékba nem enged bepillantást, de azért a tegnap kikerült információk egy részét megerősíti.

Nagyon úgy tűnik például, hogy ezúttal is egy egzotikusabb, erősen Kubára hajazó szigetre látogathatunk majd, ahol a feladatunk a Giancarlo Esposito által játszott diktátor hatalmának megdöntése lesz. A trailerben továbbá igen nagy szerep jut a diktátor fiának, Diegónak is, aki a legnépszerűbb teória szerint a Far Cry 3-ból ismerős Vaas Montenegro fiatalon, és pont a mi tetteink hatására válik belőle olyan szörnyeteg, akit a korábbi játékban megismerhettünk.

Ráadásul a trailer végén egy megjelenési dátum is szerepel: 2021. február 18. Tekintve, hogy a tegnapi szivárgás is ekkorra „ígérte” a játékot, egyre valószínűbbnek látszik, hogy a Far Cry 6 valóban ekkor jelenik majd meg. Ti várjátok már?

far-cry-6-cover.jfif