• A játék előrendelői a három extra küldetést rejtő Legend of the Mammoth DLC-t kapják ajándékba
  • A kiegészítő háromnegyedórányi tartalommal bővíti az alapjátékot, ráadásul mamutként garázdálkodhatunk benne a kőkorszakban
  • A Legend of the Mammoth DLC természetesen a gyűjtői kiadásokban is megtalálható
  • Far Cry Primal PC Guru előfizetés mellé!

A Far Cry-sorozat hamarosan megjelenő, kőkorszakban játszód epizódja igencsak autentikus nyitott világot ígér, hiszen a különös gonddal megteremtett vad törzsek mellett számtalan vadállat népesíti be a veszélyes vidéket. Szerencsére az általunk irányított főhős, Takkar rendelkezik azon különleges képességgel, hogy a legvérengzőbb kardfogú tigrisből is szófogadó házi kedvencet varázsoljon. A játékban több mint 14 különböző állatfajt vonhatunk majd irányításunk alá, ám aki nem elégszik meg ennyivel, azok előrendelhetik a programot, amihez Legend of the Mammoth kiegészítő jár ajándékba. Ebben pedig nem csalás, nem ámítás, a törzsünk varázslója által kevert lötty segítségével egy mamut bőrébe bújva tombolhatunk kőkorszaki világában. És mindezt most játékmenet felvételeken is megszemlélhetjük. Íme:

A kiegészítő három extra missziót foglal magában: a Duel of Beasts-ben egy hatalmas orrszarvú szerű lénnyel mérhetjük össze erőnket, a The Trapped Elderben az emberek által fogságba ejtett idősödő mamutot kell kiszabadítanunk, míg a Hunt the Hunters-ben természetesen véres revansot vehetünk a ránk vadászó harcosokon.

A kiegészítő nagyjából háromnegyedórányi szórakozással bővíti az alapjátékot, és persze nem csupán az előrendelőknek, hanem a két gyűjtői kiadás, a Digital Apex Edition illetőleg a fizikai Collector’s Edition vásárlóinak egyaránt.